Նոր գրքեր պատանիներին : Ինֆորմացիոն ցանկ - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1979)
Պատանիների համար նոր գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Հ.Ա. Նազինյան. - Երևան, 1979. - թ. 12.-Դեկտեմբեր.-11 էջ, 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն