Методы обнаружения дефектов в исполняемом коде на основе динамического анализа / Կատարվող կոդում սխալների հայտնաբերման դինամիկ վերլուծության մեթոդներ / Dynamic analysis methods for detecting defects in binaries - Ասրյան, Սերյոժա Արմենի / Asryan Seryozha (ՀՀ ԳԱԱ ինֆորմատիկայի և ավտոմատացման պրոբլեմների ինստիտուտ, 2019)
В современном мире разработка надежного программного обеспечения является одной из важнейших задач в области информационных технологий / Տեղեկատվական տեխնոլոգիաների ոլորտում կարևորագույն խնդիրներից մեկն է հուսալի ծրագրային ապահովման մշակումը / In the modern world the development of reliable software is still an essential aspect in the field of information technologies
Ե.13.04 «Հաշվողական մեքենաների, համալիրների, համակարգերի և ցանցերի մաթեմատիկական և ծրագրային ապահովում» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2019 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ ինֆորմատիկայի և ավտոմատացման պրոբլեմների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Ի. Ավետիսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Կ. Շուքուրյան, Մ. Ղ. Գյուրջյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Ինֆորմատիկա և համակարգչային համակարգեր / Informatics & Computer Systems