Իրադրային քերականության ուսուցումը անգլերենի մասնագիտական դասընթացում / Situational grammar instructions in professionally oriented English course - Բաղդասարյան, Սուսաննա Խուրշուդի / Baghdasaryan Susanna (ՀՀ ԿԳՆ Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան, 2016)
Գլոբալացման և ժամանակակից բարձր տեխնոլոգիաների դարաշրջանում փոխվում են կրթության դերն ու նշանակությունը / Стремительные процессы глобализации и технологизации и межкультурной интеграции на современном этапе развития общества диктуют необходимость существенных изменений и в сфере образования, в частности в плане овладения иностранными языками / The swift and overwhelming processes of globalization, technological changes and intercultural integration which are on the way at the current stage of the society development, imply crucial changes in the sphere of education, and the instruction and command of foreign languages in particular
ԺԳ.00.02 «Դասավանդման և դաստիարակության մեթոդիկա (անգլերեն լեզու)» մասնագիտությամբ մանկավարժական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար` Մ. Գ. Աստվածատրյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` Ի. Կ. Կարապետյան, Մ. Ա.Դարաբյան ; Առաջատար կազմակերպություն` Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 181 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ:
Keywords: Մանկավարժություն, մանկավարժական գիտություններ / Pedagogy