Многомерная полиномиальная интерполяция / Մի քանի փոփոխականի բազմանդամային միջարկում - Տոնոյան, Մարիամ Գառնիկի / Tonoyan Mariam (ՀՀ ԿԳՆ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան (Պոլիտեխնիկ), 2008)
Полиномиальная интерполяция является одним из основных разделов математического анализа и вычислительной математики / Ատենախոսության հիմնական արդյունքներն են. մշակվել է նոր մոտեցում բազմաչափ բազմանդամային միջարկման համար
Ա.01.01 «Մաթեմատիկական անալիզ» մասնագիտությամբ Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանի մաթեմատիկայի ֆակուլտետի խորհրդի նիստւմ ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Ա. Հակոբյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Յ. Ռ. Հակոբյան, Կ. Պ. Սահակյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Սբ. Կլիմենտ Օխրիդսկու անվան Սոֆիայի համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics