Բանկային վերահսկողության արդյունավետության բարձրացման հիմնախնդիրները ՀՀ-ում - Ավանեսյան, Արսեն Ռոմիկի / Avanesyan Arsen (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտ, 2004)
Բանկային համակարգը կոչված է ապահովել դրամական միջոցների համակենտրոնացումը, ներդրումային գործընթացի խթանումը և վճարահաշվարկային հարաբերությունների բարելավումը / В диссертации исследованы перспективы развития и повышения эффективности ванковкого надзора в РА
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2004 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել Է Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Հ. Բադանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Բ. Բոստանջյան, Հ. Ռ. Քարամյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ֆինանսների և էկոնոմիկայի նախարարության տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics