Разрешимость псевдодифференциальных уравнений типа плавного перехода / Սահուն անցման տիպի պսևդոդիֆերենցիալ հավասարումների լուծելիությունը - Սիմոնյան, Վահան Վարազդատի / Simonyan Vahan (Երևանի պետական համալսարան, 2011)
Диссертация посвящена исследованию одномерного псевдодифференциального уравнения / Ատենախոսությունը նվիրված է Սոբոլև-Սլոբոդեցկու H (R) (r ≥ 0) տարածությունում գործող միաչափ պսևդոդիֆերենցիալ օպերատորի ուսումնասիրությանը / Dissertation is devoted to investigation of one-dimensional pseudo-differential operator acting in Sobolev-Slobodetski space H (R) (r ≥ 0) with symbol
Ա.01.02 «Դիֆերենցիալ հավասարումնե մասնագիտությամբ Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության ; Երևան-2011 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Հ. Քամալյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Հովհաննիսյան, Ռ. Գ. Հայրապետյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան (Պոլիտեխնիկ) ; Սեղմագիր՝ 18 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics