Քմային նշիկների կլինիկական և մորֆոֆունկցիոնալ բնութագիրը վահանաձև գեղձի առավել տարածված հիվանդությունների ժամանակ / Clinical and morphofunctional characteristics of the tonsils for common thyroid diseases - Ղարիբյան, Արայիկ Դավիթբեկի / Gharibyan Araik (Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարան, 2013)
Կոնկրետ գիտական հետազոտություններ՝ նվիրված վահանաձև գեղձի հիվանդությունների ժամանակ քմային նշիկների վիճակին և դրանցում փոփոխություններին եզակի են / Комплексное изучение целесообразности тонзилэктомии и временного варианта морфофункциональных изменений при распространённых заболеваниях щитовидной железы в настоящее время отсутствует / Complex study of tonsillectomy advisability and temporary version of morphofunctional changes in case of common diseases of the thyroid gland is absent
ԺԴ.00.18 «Քթի, կոկորդի և ականջի հիվանդություններ» մասնագիտությամբ բժշկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարանի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Կ. Շուքուրյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Ա. Անզնաուրյան, Վ. Ֆ. Մելիքսեթյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Արաբկիր» ԲԿ ՍՊԸ ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences