Միջանձնյա հակամարտության խոսքային դրսևորումը ժամանակակից անգլերենում - Բեքարյան, Լիլիթ Ալեքսանդրի / Bekaryan Lilit (Երևանի պետական համալսարան, 2007)
Աշխատանքի գիտական նորույթը պայմանավորված է հակամարտություն հասկացության համակողմանի ուսումնասիրությամբ, որի շրջանակներում հատկապես կարևորվում են մարդկային կոնֆլիկտային վարքագծի սոցիալ-հոգեբանական չափանիշները և հակամարտ խոսքի դրսևորման հաղորդակցական-գործաբանական առանձնահատկությունները / Актуальность исследования обусловлена особой значимостью разработки средств и способов выражения, a также предотвращения конфликта и конфликтного поведения в процессе коммуникации
Ժ.02.07 «Գերմանական լեզուներ» մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Շ. Հ. Պարոնյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Լ. Գ. Բրուտյան, Ե. Ս. Մխիթարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի Վ. Բրյուսովի անվան պետական լեզվաբանական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Լեզվաբանություն / Linguistics