Գրադարանը-երիտասարդությանը : Օգնություն գրադարանավարներին - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտամեթոդական բաժին, 1983)
Օգնություն գրադավարներին՝ գրադարանի աշխատանքների կազմակերպման գործում
Տեխ. խմբ.՝ Հ. Աբրահամյան; Կազմ.՝ Բ. Զաքարյան.-Երևան, 1983.- 32 էջ
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն