Նոր գրքեր: Գյուղատնտեսություն: Ինֆորմացիոն ցանկ = Новые книги . Сельское хозяйство. Информационный указатель - (:unkn) unknown (Государственная республиканская библиотека Арм.ССР им. А. Ф. Мясникяна ; Отдел спецвидов технической литературы, 1974)
Նոր գրքերի ցանկ՝ գյուղատնտեսության վերաբերյալ
Сост.: В. Геворкян ; Н. Аветян. - Ереван, 1974. - №1. -15 с. ; 20 см.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն