Ինովացիոն միջավայրի բարելավման հիմնախնդիրները ՀՀ-ում / Innovation invironment improving probles in the RA - Կարա-Պողոսյան, Արմեն Ռոմանի / Kara-Poghosyan Armen (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2013)
Տնտեսավարման արդի պայմաններում, երբ շուկաների ինտենսիվ միջազգայնացումը էապես սրել է մրցակցությունն ու մեծացրել սպառողների բծախնդրությունը, ինովացիաները դարձել են տնտեսության զարգացման որոշիչ գործոն / В современных условиях управления бизнесом, когда интенсивный процесс интернационализации рынков существенно обострил конкуренцию и повысил требования потребителей, инновации стали определяющим фактором экономического развития / In modern conditions of business management, when an intense process of internationalization of markets has increased competition and increased consumer demands, innovation has become the determining factor in economic development
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է «Մխիթար Գոշ» հայ-ռուսական միջազգային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Բ. Բոստանջյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Լ. Ղանթարջյան, Դ. Ն. Հախվերդյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics