Նոր գրականություն ՀՍՍՀ կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ: Մատենագիտական ինֆորմացիա: Գրականության ընթացիկ տեղեկատու = Новая литература о культуре и искусстве Арм. ССР. Библиографическая информация - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի Կուլտուրայի և արվեստի գիտական ինֆորմացիայի բաժին, 1982)
ՀՍՍՀ կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Աբգարյան, Ն. Խոստիկյան, Մ. Մարտիրոսյան ; Թողարկման պատ.՝ Մ. Վարդանյան. - Երևան, 1982. - թ. 12.-Դեկտեմբերի 1-31.-36 էջ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն