Разработка и исследование мнoгофункциональных фотоприемных структур / Բազմաֆունկցիոնալ ֆոտոընդունիչային կառուցվածքների մշակում և հետազոտում - Հարությունյան, Հայկ Հմայակի / Haruthunyan Hayk (Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան, 2003)
В результате, в трехмерных интегральных схемах во много раз растет плотность упаковки и увеличиваются функциональные возможности / Աշխատանքը նվիրված է նոր տեսակի պինդ մարմնային սիլիցիդ-սիլիցիում-սիլիցիդ երկարգելք բարակ կառուցվածքների վրա հիմնված բազմաֆունկցիոնալ, արագագործ և սպեկտրի ուլտրամանուշակագույն տիրույթում ֆոտոզգայուն ֆոտոընդունիչների ուսումնասիրմանը
Ե.27.01 «Պինդմարմնային էլեկտրոնիկա, միկրոէլեկտրոնիկա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2003 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Խ. Խուդավերդյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ռ. Ռ. Վարդանյան, Ֆ. Վ. Գասպարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ ռադիոֆիզիկայի և էլեկտրոնիկայի ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 17 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology