Հայ տպագիր գրքի ցուցահանդես (1512-1962): Ուղեցույց - (:unkn) unknown (ՀՍՍՌ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական ռեսպուբլիկական գրադարան, 1962)
Հայկական տպագրության հանգամանքների, հատուկ արժեք ներկայացնող գրքերի և առավել աչքի ընկնող գործիչների մասին
Կազմ.՝ Ա. Ս. Օհանյան; Խմբ.՝ Հ. Դավթյան; Տեխ. խմբ.՝ Հ. Մարտիրոսյան. - Երևան, 1962. - 40 էջ :
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն