ՀՀ տնտեսությունում ներդրումային ռիսկի մոդելավորման հիմնահարցը / Issues of modeling invetment risk in the economy of RA - Դաբաղյան, Ջուլիետա Հայկի / (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2016)
Միջազգայնացման հետևանքով երկրների միջև աստիճանաբար խորացող փոխհարաբերությունները հանգեցնում են արտաքին տնտեսական գործունեության առավելություններից օգտվող տնտեսական սուբյեկտների շրջանակի մեծացման / Основной целью диссертации является моделирование инвестиционного риска в РА на основе особенностей инвестиционного климата РА, основных положений инвестиционной политики РА и изучения международного опыта в данной сфере / The main goal of the dissertation is modeling of investment risk in the economy of RA based on the features of the investment climate of RA, main principles of investment policy of RA and an international experience in this field
Ը.00.08 «Մաթեմատիկական տնտեսագիտություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Հ Առաքելյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ռ. Ա. Գևորգյան, Գ. Լ. Տեր-Հովհաննիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 143 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics