Ինստիտուցիոնալ ներդրողների գործունեության ընդլայնումը արժեթղթերի շուկայում (ՀՀ օրինակով) - Նահապետյան, Երջանիկ Ստալչիկի / Nahapetyan Erjanik (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2009)
ՀՀ-ում ինստիտուցիոնալ ներդրողների (ԻՆ) ստեղծումն ու գործունեությունը կարող է հանդես գալ որպես արդյունավետ մեխանիզմ տարբեր բաժնետիրական ընկերությունների ներդրումային գործընթացների իրականացման համար / Диссертационная работа посвящена созданию на рынке ценныхбумаг условий для функционирования и развития инвестиционной деятельности институциональных инвесторов (ИИ)
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2009 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Բ. Սալնազարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ Ա. Թավադյան, Ա. Չատինյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics