Կարճաժամկետ տոկոսադրույքի կառավարման հիմնախնդիրները (Հայաստանի Հանրապետության նյութերով) / Challenges of managing ;hort-term Interest rate (Case of Armenian) - Ստեփանյան, Արա Սոսիկի / Stepanyan Ara (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2013)
2006 թվականի հունվարի 1-ից ՀՀ կենտրոնական բանկը փողի ագրեգատների նպատակադրումից անցում է կատարել գնաճի նպատակադրման ռազմավարության / Центробанк Армении перешел на таргетирование инфляции с первого января 2006 г / The Central Bank of Armenia moved to an inflation targeting regime since January 1, 2006
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Յ. Մ. Սուվարյան ; Պաշտոնական ընդիմախոսներ՝ Ա. Ա. Թավադյան, Ա. Գ. Մկրտչյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան ; Սեղմագիր՝ 28 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics