Влияние режимов тестоприготовления и разделки на качество хлеба "Разданский" и "Матнакаш" / Խմորի պատրաստման և մշակման ռեժիմների ազդեցությունը ,,Հրազդանյան,, և ,,Մատնաքաշ,, հացի որակի վրա
Влияние режимов тестоприготовления и разделки на качество хлеба "Разданский" и "Матнакаш" / Խմորի պատրաստման և մշակման ռեժիմների ազդեցությունը ,,Հրազդանյան,, և ,,Մատնաքաշ,, հացի որակի վրա
No Thumbnail Available
Date
1999
Authors
Նազարյան, Արամ Իվանի / Nazaryan Aram
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ՀՀ ԳՆ Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա
Abstract
В хлебопекарной промышленности одним из путей решения задачи повышения качества вырабатываемых изделий является разработка и внедрение гибких технологических схем производства хлебобулочных изделий, в связи с чем необходимо комплексное изучение процессов, протекающих при изготовлении хлеба из пшеничной муки / Ուսումնասիրվել է խմորի շաղախման, նրա խմորման տևողության, խմորային նախապատրաստվածքների կլորացման և ձևավորման ռեժիմների ամբողջական ազդեցությունը նրանց վերջնական հասունացման ընթացքի և ցորենի ալյուրից ,,Հրազդանյան,, և ,,Մատնաքաշ,, հացի որակի վրա
Description
Ե.18.01 «Հատիկային մշակաբույսերի և լոբազգիների վերամշակման տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1999 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիայում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ց. Մալխասյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Գ. Գաբզիմալյան, Վ. Մ. Խաչատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական ժողտնտեսության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords
Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology