Դդմի պտուղների կենսաքիմիական և քիմիկոտեխնոլոգիական գնահատականը՝ կախված սորտային առանձնահատկություններից ու պահպանման ժամկետներից / Biochemical and chemical-engineering assessment of pumpkin fruits, depending on the varietal characteristics and periods of storage

No Thumbnail Available
Date
2016
Authors
Կարապետյան, Աննա Սերժիկի / Karapetyan Anna
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ՀՀ ԿԳՆ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Abstract
Ամբողջ աշխարհում գնալով մեծանում է դդմի մշակության հետաքրքրությունը / Тыква является ценной культурой / Pumpkin is a valuable culture
Description
Զ.01.02 «Բուսաբուծություն» մասնագիտությամբ գյուղատնտեսական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳՆ բանջարաբոստանային տեխնիկական մշակաբույսերի գիտական կենտրոնի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. ժ. Սարգսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ․ Վ. Հովսեփյան, Ռ. Ս. Շահազիզյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 123 էջ, սեղմագիր՝ 26 էջ:
Keywords
Գյուղատնտեսական գիտություններ / Agriculture
Citation