Հատիկասպիրտային տակուցքի օգտահանման տեխնոլոգիայի մշակում

No Thumbnail Available
Date
2008
Authors
Ստեփանյան, Ռոմիկ Աղվանի / Stepanyan Romik
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ՀՀ ԿԳՆ Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան
Abstract
Մեր հանրապետության սակավահողության պայմաններում առավել հրատապ է դառնում գյուղատնտեսության արդյունավետության բարձրացումը՝ գոյություն ունեցող տեխնոլոգիաների կատարելագործմամբ և նոր տեխնոլոգիաների ներդրմամբ, որոնք կնպաստեն կորուստների հնարավորինս նվազեցմանը և անթափոն արտադրությունների կազմակերպմանը / Зерноспиртовая барда является высокоэффективным кормом, содержащим в расчете на сухое вещество до 20% белков, 2-8% жиров, 30-32%углеводов, 30-31% клетчатки и 9-10% золы. Безусловно, эффективность использования послеспиртовой барды повыш ается только после ее тщательной переработки, так как содержит свыш е 90% воды
Description
Ե.18.01.«Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդի կողմից ; Գիտական ղեկավար՝ Մ. Թ. Բաղդասարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Տ. Ա. Մկրտչյան, Ծ. Ս. Վիրաբյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Խաղողապտղագինեգործության գիտական կենտրոն» ՊՓԲԸ ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords
Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology
Citation