Կաթի փորձաքննությունը և սանիտարական գնահատականը՝ կովերին ցորենի խմորման մնացորդներով կերակրելու դեպքում / Expertise and sanitary estimation of milk at feeding cows with residues of wheat fermentation

No Thumbnail Available
Date
2011
Authors
Պիպոյան, Դավիթ Աշոտի / Pipoyan Davit
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան
Abstract
Կերաբազայի ընդլայնման հեռանկարային ուղղություններից է սննդի արդյունաբերության մնացորդների օգտագործումը, սակայն հանրապետությունում չկա թափոնների արդյունավետ օգտագործման ռազմավարական ծրագիր / Продуктивность животных находится в полной зависимости от состояния кормовой базы, то есть от способности обеспечить животных кормами с учетом их продуктивности возроста / Considering the fact, that in RA are produced big quantities of the alcoholic drinks, the rests can be used for expansion of feedstuff reserves
Description
ԺԶ.00.03 «Կենդանիների վարակիչ հիվանդություններ, սանիտարական փորձաքննություն, զոոհիգիենա» մասնագիտությամբ անասնաբուժական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2011 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ագրարային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Վ. Աբրահամյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Բ. Սերոբյան, Ս. Ս. Ավագյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ «Կենդանաբանության և հիդրոէկոլոգիայի գիտական կենտրոն» ՊՈԱԿ ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords
Անասնաբուժություն / Veterinary 
Citation