Применение субпродуктов в производстве копченостей / Ենթամթերքների օգտագործումը ապուխտների արտադրության համար
Применение субпродуктов в производстве копченостей / Ենթամթերքների օգտագործումը ապուխտների արտադրության համար
No Thumbnail Available
Date
2008
Authors
Դաշտոյան, Աննա Լևոնի / Dashtoyan Anna
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան
Abstract
Улучшение снабжения населения Республики Apмения мясными продуктами во многом определяется рациональным использованием сырья и комплекснои его переработкой / Մշակված է ենթամթերքներից (լեզվից և սրտից) ապուխտների արտադրության նոր տեխնոլոգիա, սննդային հավելումների օգտագործմամբ
Description
Ե.18.02 «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Ռ. Ա. Բեգլարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Գ. Բատիկյան, Ա. Ա. Սամուելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։